Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0521 - 535 806
  • info@hethypothekenhuis.com
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

WOZ-beschikking ontvangen?

 

Jaarlijks tussen 1 februari en 31 maart ontvangen huiseigenaren het Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen / de WOZ-beschikking van de gemeente. De WOZ-waarde van uw woning wordt veelal bepaald aan de hand van standaard modellen. En juist door gebruik te maken van standaard modellen is de kans op fouten in de waardering aanwezig.

 

Wat kunt u doen als u het niet eens bent met de vermelde waarde of als u aan de waarde twijfeld?

 

Als je het niet eens bent met de vermelde waarde zoals deze op de beschikking staat dien je binnen 6 weken na dagtekening van de beschikking bezwaar in te dienen bij de gemeente. Nu kun je dit natuurlijk zelf doen maar je kunt ook eenvoudig gebruik maken van onze gratis service.

 

Wij werken hiervoor samen met Bezwaarmaker.nl

 

Als u gebruik wenst te maken van deze service klikt u in de linker menubalk op de knop WOZ-bezwaarloket ( zodra er bezwaar gemaakt kan worden komt deze knop beschikbaar ), hier vult u de standaard gegevens in uit uw aanslagbiljet. Na onvangst stelt bezwaarmaker.nl het bezwaarschrift op dient deze in bij uw gemeente. Wanneer de gemeente het namens u ingediende bezwaar gegrond verklaart bespaart u niet alleen dit jaar maar ook de komende jaren op uw WOZ-aanslag en zal ook uw aanslag inkomsten belasting voordeliger uitpakken. Bij een succesvol bezwaar is de gemiddelde besparing tussen de € 250,- en € 300,-

 

Weet u niet wat de huidige WOZ waarde is van uw woning, klik dan op de knop Mijn WOZ-waarde. De hier getoonde WOZ-waarden zijn formeel door de betreffende gemeente vastgestelde waarden.